Tiedeviestintä totuudenjälkeisenä aikana -seminaari 21.-22.11.2024

Image
Tiedeviestintä totuudenjälkeisenä aikana -seminaari

Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) ja Sosiaalilääketieteen yhdistyksen (SLY) kaksipäiväinen syysseminaari teemalla ”Tiedeviestintä totuudenjälkeisenä aikana” kokoaa ravitsemustieteen ja sosiaalilääketieteen asiantuntijat pohtimaan tiede- ja terveysviestinnän haasteita aikana, jolloin väärä tieto ja mielipidepohjainen kommunikaatio leviävät nopeasti. Seminaarissa käsitellään viestinnän monikanavaisuutta, erilaisten yleisöjen tavoittamista ja kaikkien väestöryhmien tasavertaista pääsyä luotettavan tiedon äärelle. Saamme kuulla puheenvuoroja tiedeviestinnästä niin tutkijoilta kuin viestinnän asiantuntijoilta. Kuulemme myös kokeneiden tiedeviestijöiden paneelikeskustelun tiedeviestintään nykypäivänä liittyvien haasteiden selättämisestä.

Ohjelma

Päivien ohjelman löydät täältä.

Abstraktihaku

Seminaarin osallistujat voivat esitellä tutkimustaan 21.11. iltapäivän sessioissa. Esityksiä toivotaan sekä päivän teemaan liittyen että laajemmin ravitsemustieteen ja sosiaalilääketieteen aiheista. Tiivistelmä on vapaamuotoinen ja voi sisältää esimerkiksi perinteisen tiivistelmän mukaisen tutkimuksen taustan, tavoitteen, menetelmät, tulokset ja pohdinnan. Hyväksytyt esitykset pidetään suullisesti temaattisissa ryhmissä. Tiivistelmän ja esityksen kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti.

Lähetä tiivistelmä (max. 350 sanaa) tutkimuksestasi viimeistään 25.10.2024 osoitteeseen idil.muhumed@helsinki.fi

Tiivistelmän hyväksymisestä esitykseksi ilmoitetaan sähköpostitse 25.10. jälkeen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin tällä Webropol-lomakkeella 15.11.2024 mennessä. Ilmoittaudu joko torstaille, perjantaille tai molempiin päiviin. Seminaari on ensisijaisesti läsnäolotapahtuma, mutta järjestämme etäyhteyden kaikkiin muihin ohjelman osioihin paitsi ensimmäisen päivän iltapäivän tiivistelmien esityksiin. Linkki etäosallistujille lähetetään muutama päivä ennen seminaaria.

Osallistumismaksut

Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen tai Sosiaalilääketieteen yhdistyksen jäsenille: 0€. Liittymällä jäseneksi osallistuminen on ilmaista: 

SRY: https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/liity/ 
25€ / 10€ (perustutkinto-opiskelijat, eläkeläiset / vuosi). Jos haluat liittyä SRY:n jäseneksi, seminaariin osallistuminen ilmaiseksi on mahdollista, mikäli SRY vastaanottaa jäsenhakemuksesi sunnuntaihin 10.11.2024 mennessä.

SLY: https://www.sosiaalilaaketiede.fi/jasenyys 
45€ / 20€ (työttömät, perustutkinto-opiskelijat, hoitovapaalla olevat, eläkeläiset / vuosi). 

Muut osallistujat: 50€ (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Osallistumismaksu sisältää ohjelman ja kahvit. Lounaat ovat omakustanteiset.

Maksutavat

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa Sosiaalilääketieteen yhdistyksen tilille DanskeBank FI27 8000 1801 6871 05. Viestikenttään viesti SRY/SLY-seminaari/Etunimi Sukunimi. Mikäli edustamasi organisaatio maksaa osallistumismaksusi, olethan yhteydessä idil.muhumed@helsinki.fi  Varmistathan, että sinulla on oikeat laskutustiedot; yrityksen nimi, Y-tunnus, verkkolaskutusosoite, operaattoritunnus, välittäjä.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 15.11.2024 saakka. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen reetta.lehto@suomenravitsemustieteenyhdistys.fi

15.11.2024 jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Jos yhdistyksen jäsen (jolle seminaari olisi ilmainen), ei ilmoita peruutuksesta 15.11.2024 mennessä, laskutamme 20€ kattamaan kahvituksesta aiheutuneet kulut. 

Lisätietoja: 
Idil Muhumed idil.muhumed@helsinki.fi (SLY) tai 
Reetta Lehto reetta.lehto@suomenravitsemustieteenyhdistys.fi (SRY)